Az idei év sok szempontból különlegesnek ígérkezik a sárgamuskotály borok terén. Az időjárási viszonyok, a hosszú napsütéses napok és az optimális csapadék segítettek a szőlőszemeknek az ideális érettség elérésében. Az aszúsodás megkezdődött, izgatottan várjuk az idei termést, mert úgy látjuk, hogy minőségi borok készülnek az idén.
Tehát, kedves borbarátok, ha szeretitek a félédes, zamatos borokat, akkor érdemes lesz figyelni az idei sárgamuskotály szőlőből készült változatokat. A sárgamuskotály borok ízviláguk és komplex aromáik miatt mindig is különlegesnek számítottak, és az idei évben újabb kulináris élményekre számíthatunk.
https://heidrichpince.hu/wp-content/uploads/2023/10/aszu_muskotaly.png326569wpadminhttp://itsource.us/heidrichpince.hu/wp-content/uploads/2019/01/HP-logo1.pngwpadmin2023-10-09 14:29:242023-10-09 14:33:27Aszúsodik a sárgamuskotály