További információk
Szőlőfajta | 100% Furmint |
---|---|
Analízis | Alkoholtartalom, %: 14,0, Cukormentes extrakt tartalom, g/l: 36,5, Cukortartalom, g/l: 69,6, Titrálható sav-tartalom, g/l: 7,0 |
Adottságok | Klíma: forró nyár, esős és szeles késő ősz, Pajzos Talaj: nyirokkal és barna erdőtalajjal kevert andezit tufa |
Borkészítés | Erjesztés módja: irányított, tölgyfa hordós érlelés: 5 év. |
Kiszerelés | 0,5 l; Parafadugós lezárás |
Palackozás | Palackszám: 1800 |
Szervírozási javaslat | Az optimális fejlődés érdekében a bort 15 °C alatti hőmérsékleten fektetve tárolja, Javasolt fogyasztási hőmérséklet: 10-12 °C, kiváló érlelési potenciállal |
Gasztronómiai ajánlás | Könnyen fogyasztható komplex édes bor, savtartalmának köszönhetően remek íz-egyensúllyal. Kacsamell, fűszeres ázsiai konyha ételei, valamint gyümölcsös desszertek kiváló kísérője. |