Élmények

Borkóstoló

„Az új barátság olyan, mint az új bor. (…) Minél tovább érleli az idő, annál több örömünk telik benne.”

Mike McQuayhttps://www.citatum.hu/szerzo/Mike_McQuay

Jöjjön el Sárospatakra, hogy vendégül láthassuk történelmi borospincénkben közvetlenül a Rákóczi vár tövében! Pincénkben a borok különböző érési fázisaiba is belekóstolhat, hiszen a pince adottságai révén itt valódi érlelés folyik. Nem csak a szemnek! Szívesen segítünk szállás és közlekedés megszervezésében is!

Trezor

A saját pince élménye!

Tartsa értékes borait a legmegfelelőbb helyen! Vulkáni kőzetbe vájt történelmi pincénkben minden körülmény adott a borok ideális tárolásához. Lássa vendégül barátait, házigazdaként, hiszen bortrezor tulajdonosként nálunk átélheti a saját pince élményét! Olyan szolgáltatásokat nyújtunk, amelyekkel kényelmesen kiélvezheti a kiváló borok minden cseppjét.

Bortrezor bérlők számára nyújtott szolgáltatásaik:

A történelmi pince használata borkóstolásra, vendéglátásra. (előzetes bejelentkezés alapján) A trezorban pihenő borok szakszerű felszolgálása borkísérő falatokkal.

Béreljen bortrezort nálunk, és vásárolja le a bérleti díjat teljes egészében! Új bérlőink számára most egyszeri trezorfeltöltést biztosítunk pincészetünk Ön által választott boraiból!

Bortrezor bérlésére részletes árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhet